top of page

Klinen Oy järjestää satunnaisesti mainoskampanjoiden arvontoja yrityksille, sekä yksityishenkilöille arvonnan jossa yksityishenkilöt voivat voittaa Jari Romppaisen valokuvajulisteen.

Mikäli arvonnassa on mainoskampanja niin kaikki arvontaan osallistuneet yritykset ovat mukana 1 600 euron arvoisen 100 porrasnäytöllä toistettavan kahden viikon mittaisen mainoskampanjan arvonnassa.

Yksityishenkilöille kohdistetuissa arvonnoissa kaikki viikoittain arvontaan osallistuvat henkilöt ovat mukana arvonnassa.

Kilpailun järjestää Klinen Oy (”järjestäjä”). Kilpailuun voi osallistua ajalla 21.01.2022.-31.1.2022.

 

Voittajan arvonta suoritetaan kilpailun heti arvonnan päätyttyä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailuvoittajan tiedot tullaan julkaisemaan Klinen Oy sähköisissä viestintäkanavissa.

Kilpailuun voi osallistua Klinen Oy:n kotisivuilla osoitteessa jättämällä erilliselle arvontalomakkeelle omat tietonsa (https://www.klinen.fi/mainostaja-kilpailu) / (www.klinen.fi/arvonta).

Voittaja arvotaan Klinen Oy:n toimesta.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi sekä käyttää voittajalle luotuja mainosmateriaaleja markkinoinnissaan.

 

Voittajan henkilöllisyys ja henkilötietojen oikeellisuus tarkistetaan. Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uuden voittajan, mikäli väärinkäytöksiä ilmenee. Palkinto on yrityskohtainen, eikä sitä voi jakaa eteenpäin.

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei millään perusteella ylitä palkinnon arvoa.

Kilpailuun osallistuneiden henkilö- ja yritystietoja voidaan käyttää kaikenlaiseen Klinen Oy:n markkinointiin, ellei sitä erikseen kielletä, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Klinen Oy 21.01.2022.

bottom of page