top of page

millaisia tuloksia 
porrasnäyttöjen mainonnalla
saadaan aikaan?

Markkinoinnissa päätökset tehdään usein jonkinlaiseen dataan pohjautuen. Oli kyseessä sitten brändin kasvatus tai suoraan konversioita hakeva mainonta, niin tärkeintä on lopulta tulokset. Olemme useiden mainostajiemme kanssa törmänneet keskusteluun jossa pohditaan, että millaista dataa me olemme asiakkaillemme saaneet aikaan porrasnäytöillä näkyvässä mainonnassa.

 

Meiltä kyselläänkin jatkuvasti, että millaista dataa on odotettavissa markkinointikampanjoista jotka on toteutettu porrasnäytöillä, joten päätimme avata asiaa tällä sivustolla. Heti alkuun on kuitenkin todettava, että porrasnäytöillä tapahtuvaa markkinointia ja sen tuloksia on huomattavasti haastavampaa mitata kuin esimerkiksi digikanavissa tapahtuvaa mainontaa, jossa jokainen klikkaus ja näyttökerta saadaan muutettua tarkasti dataksi. Pystymme kuitenkin mittamaan näyttöjen ohikulkeneen keskimääräisen liikenteen, sekä QR-koodien avulla esimerkiksi sen, että moniko on seurannut QR-koodista verkkosivuille. Kyselytutkimuksemme avulla saimme myös tarkempaa dataa mainonnan mieleen painuvuudesta, sekä muista mainostajan kannalta tärkeistä asioista. Olemmekin todenneet, että porrasnäyttöjen markkinoinnin tehokkuutta onkin mitattava samankaltaisilla tavoilla kuin muita ei kokonaan digissä olevia medioita, kuten esimerkiksi tv-mainontaa, radiomainontaa ja ulkomainontaa.

markkinoinin tehokkuus 
porrasnäytöillä - klinen 
kyselytutkimus syksy/2021

Toteutimme syksyllä 2021 kyselytutkimuksen niille taloyhtiöille joissa porrasnäyttöjämme oli ollut kesän aikana asennettuna. Halusimme tutkimuksen avulla tuoda mainostajille dataa siitä, että miten taloyhtiöiden asukkaat ja heidän vieraansa kokivat näkemänsä mainokset, sekä niiden tehokkuuden. Alla koostettuna markkinatutkimuksemme tuloksia:

mitä muuta sinä olisit mainostajana halunnut tietää? lähetä kysymysehdotus seuraavaan kyselyymme osoitteeseen info@klinen.fi 

lähdetäänkö viemään teidän brändinne myös kuluttajien tietoisuuteen?

Ota yhteyttä

eezy-vmp-oulu-klinen_edited.png
kotipizza-klinen-oulu.png
canit_logo_klinen.png
passikuva-suomi-klinen-porrasnäyttö.png
aurea-lkv-klinen_edited.png
ruokaboksi-logo-klinen.png
PSOAS%20LOGO_edited.png
KUMMITILA_sininen (1) (1).png
kauppuri5-klinen.png
arvojes-klinen.png
logo-linnanmaan_apteekki.png
Lampo1_logo.png
omapaja-klinen.png
niemi_fin_valk_pohja_edited.png
exit-logo-klinen.png
bottom of page