meistä

meist%C3%A4-klinen-oy-juho-lindgren_edit

Me KLINEN:illä olemme vuoden 2020 kesällä perustettu oululainen yritys, jonka tavoitteena on tuoda digitaaliset ilmoitustaulut vakiintuneeksi osaksi jokaista suomalaista taloyhtiötä. Juuremme ovat vahvasti Oulussa ja siksi haluammekin aloittaa tarjoamaan ilmaisia porrasnäyttöjä juurikin Oululaisille taloyhtiöille.

Omakohtaisten kokemuksiemme perusteella olemme tunnistaneet tarpeen tiedottamisen digitalisoinnille. Taloyhtiön hallituksella ja isännöitsijällä täytyy olla mielestämme väline, jolla tiedotteet saadaan asukkaille ilman tulostinta, näppärästi suoraan kotikoneelta. Reaaliaikaisen digitaalisen viestinnän avulla taloyhtiön ilmoitustaulun tiedotteet pysyvät helpommin selkeinä ja ajankohtaisina. 

Haluamme kasvattaa paikallista yhteisöllisyyttä tuomalla tietoa esimerkiksi juurikin Oulun tapahtumista ja palveluista, sekä antaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa asiakkaansa nyt ja jatkossa.

 

Tällä hetkellä näyttöjämme on asennettuna jo lähes neljässäkymmenessä taloyhtiössä, mutta määrä kasvaa kokoajan.

 

Käynnistimme toimintamme toteuttamalla yhdessä Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön kanssa palvelukokonaisuudellemme demojakson syksyn 2020 aikana, jonka aikana olemme hioneet toimintatapamme ja prosessimme asiakkaidemme kannalta mahdollisimman toimiviksi ja vaivattomiksi.

Me KLINEN Oy:llä toimitamme, asennamme ja sitoudumme ylläpitämään taloyhtiöidennäyttöä veloituksetta toistaiseksi voimassaolevan ajan.

 

Jotta voimme toteuttaa unelmamme ja viedä taloyhtiöiden tiedottamisen nykyaikaisemmalle ja paperittomalle tasolle, on meidän luonnollisesti myös saatava oma ansaintamme jotakin kautta.

 

Näyttöjen pinta-alasta 50% on varattu taloyhtiön, isännöinnin ja kiinteistönhuollon vapaaseen käyttöön. Toisella puolella KLINEN esittää yhteistyökumppaneidensa mainoksia ja tiedotteita.

 

Mainonnalla pyrimme tuomaan esille paikallisia yrityksiä ja heidän tarjoamiaan palveluita, jotka on kohdennettu demograafisesti sopiviksi taloyhtiön asukkaille, jolloin asukkaat tietävät esimerkiksi millaisia työntekijöitä lähialueen yritykset etsivät tai mitä tapahtumia lähistöllä on.

 

Mainonnan avulla luodaan myös taloyhtiön asukkaille kohdennettuja alennuskoodeja, jolloin asukkaat pääsevät myös rahallisesti hyötymään näytöstä.

vastuullisuus

Vastuullisuus on meille KLINEN:illä tärkeä elementti meidän jokapäiväisessä toiminnassamme. Haluamme valinnoillamme olla mukana luomassa viihtyisämpiä taloyhtiöitä ja yhteisöllisempää, sekä parempaa maailmaa. Tämän vuoksi olemme mukana #KUMMITILASSA tukemassa Oulun lastenklinikan pieniä potilaita. Lahjoitamme jokaisesta asennetusta näytöstä 5 euroa Lastenklinikoiden Kummeille.

KUMMITILA_ON_OFF_sininen_nallella (1).pn