meistä

Olemme taloyhtiömainonnan edelläkävijä. Kauttamme toimit joustavalla tavalla ja tavoitat kohderyhmäsi uudenlaisella ja innovatiivisella tavalla. Olemme asiakkaidemme asialla ja haluamme auttaa Teitä saavuttamaan lisää myyntiä, sekä kasvattaa brändinne tunnettavuutta.

KLINEN OY omistaa ja 22'' mainosnäyttöjä Oulun alueella sijaitsevissa taloyhtiöissä. Näytöt sijaitsevat taloyhtiön sisäänkäynnin kannalta keskeisellä paikalla, josta se tavoittavat mahdollisimman paljon ihmisiä. Näyttöjen tilasta 50%, eli puolet on annettu taloyhtiön ja isännöitsijän vapaaseen käyttöön erinäisiä tiedotteita varten. Toinen puolikas on Klinen Oy:n mainospaikkoja. Mainospaikkoja on yhteensä 12 kappaletta, joten mainoksenne näkyy 5 sekunnin välein.

autamme teitä tuomaan tuotteenne lähemmäs asiakkaita

Hyvälläkään tuotteella ei tee mitään, jos kukaan ei tiedä tuotteen olemassaolosta. Tuo siis tuotteesi ja palvelusi tunnetuksi paikallisten kuluttajien keskuudessa ja auta yritystäsi saavuttamaan sen täysi potentiaali. Autamme teitä kampanjoiden ideoinneissa, sekä alueiden valinnassa.

Mainostamalla taloyhtiön aulassa olet jo asiakkaidesi luona. Voit myös kohdentaa mainostuksesi tarkemmin kuin esimerkiksi perinteisellä lehtimainonnalla valitsemalla tarpeenne mukaiset yhtiöt mukaan kampanjaan. Kuvittele esimerkiksi, jos voisit kertoa, että tässä taloyhtiössä on asunnot myyty aiemmin hintaan X.

klinen oy
027 2491860

info@klinen.fi

KLINEN OY © 2020

3136709-1