meistä

Olemme vuoden 2020 kesällä perustettu Oululainen start-up yritys, jonka tavoitteena on tuoda digitaaliset infonäytöt vakiintuneeksi osaksi jokaista Suomalaista taloyhtiötä. Juuremme ovat vahvasti Oulussa ja siksi haluammekin aloittaa tarjoamaan ilmaisia näyttöjä juurikin Oululaisille taloyhtiöille.

 

Olemme kokeneet itse maksettujen parkkisakkojen kautta sen kantapääkokemuksen, kun tiedotteita ei ole ilmoitustaululta huomattu ja haluamme olla varmistamassa ettei tämän kaltaisia asioita käy muille.

 

Haluamme kasvattaa Oululaista yhteisöllisyyttä tuomalla tietoa Oulun tapahtumista ja palveluista, sekä antaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa asiakkaansa myös näinä vaikeina aikoina.

 

Tällä hetkellä näyttöjämme on asennettuna ja käytössä 15. taloyhtiössä, mutta määrä kasvaa kokoajan. Olemme yhdessä Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön kanssa toteuttaneet demojakson syksyn 2020 aikana, jonka aikana olemme hioneet toimintatapamme ja prosessimme asiakkaidemme kannalta mahdollisimman toimiviksi ja vaivattomiksi.

Me KLINEN Oy:llä toimitamme, asennamme ja sitoudumme ylläpitämään taloyhtiöidennäyttöä veloituksetta toistaiseksi voimassaolevan ajan.

 

Jotta voimme toteuttaa unelmamme ja viedä taloyhtiöiden tiedottamisen nykyaikaisemmalle ja paperittomalle tasolle, on meidän luonnollisesti myös saatava oma ansaintamme jotakin kautta.

 

Näyttöjen pinta-alasta 50% on varattu taloyhtiön, isännöinnin ja kiinteistönhuollon vapaaseen käyttöön. Toisella puolella KLINEN esittää yhteistyökumppaneidensa mainoksia ja tiedotteita.

 

Mainonnalla pyrimme tuomaan esille paikallisia yrityksiä ja heidän tarjoamiaan palveluita, jotka on kohdennettu demograafisesti sopiviksi taloyhtiön asukkaille, jolloin asukkaat tietävät esimerkiksi millaisia työntekijöitä lähialueen yritykset etsivät tai mitä tapahtumia lähistöllä on.

 

Mainonnan avulla luodaan myös taloyhtiön asukkaille kohdennettuja alennuskoodeja, jolloin asukkaat pääsevät myös rahallisesti hyötymään näytöstä.

klinen oy
0400 532 00

info@klinen.fi

KLINEN OY © 2020

3136709-1