top of page

meistä

meist%C3%A4-klinen-oy-juho-lindgren_edit

Me KLINEN:illä olemme vuonna 2020 perustettu oululainen yritys, jonka tavoitteena on tuoda digitaaliset porrasnäytöt vakiintuneeksi osaksi jokaista suomalaista taloyhtiötä. Juuremme ovat vahvasti Oulussa, mutta toimimme nykyisin jo muissakin kaupungeissa.

Omakohtaisten kokemuksiemme perusteella olemme tunnistaneet tarpeen tiedottamisen digitalisoinnille. Taloyhtiön hallituksella ja isännöitsijällä täytyy olla mielestämme väline, jolla tiedotteet saadaan asukkaille ilman tulostinta, näppärästi suoraan kotikoneelta. Reaaliaikaisen digitaalisen viestinnän avulla taloyhtiön ilmoitustaulun tiedotteet pysyvät helpommin selkeinä ja ajankohtaisina. 

Haluamme kasvattaa paikallista yhteisöllisyyttä tuomalla tietoa esimerkiksi alueen tapahtumista ja palveluista, sekä antaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa asiakkaansa nyt ja jatkossa.

 

Taloyhtiöitä on mukana tarinassamme jo yli 400 kappaletta ja määrä kasvaa kokoajan.

Käynnistimme toimintamme toteuttamalla yhdessä Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön kanssa palvelukokonaisuudellemme demojakson syksyn 2020 aikana, jonka aikana hioimme toimintatapamme ja prosessimme asiakkaidemme kannalta mahdollisimman toimiviksi ja vaivattomiksi.

Porrasnäyttöjen pinta-alasta 50% on varattu taloyhtiön, isännöinnin ja kiinteistönhuollon vapaaseen käyttöön. Toisella puolella KLINEN esittää yhteistyökumppaneidensa mainoksia ja tiedotteita. Voit lukea lisää meistä ja toiminnastamme myös sanomalehti Kalevan kirjoittamasta artikkelista.

 

Mainonnalla pyrimme tuomaan esille muun muassa paikallisia yrityksiä ja heidän tarjoamiaan palveluita, jotka on kohdennettu alueellisesti sopiviksi taloyhtiön asukkaille, jolloin asukkaat tietävät esimerkiksi millaisia työntekijöitä lähialueen yritykset etsivät tai mitä tapahtumia lähistöllä on.

 

Mainonnan avulla luodaan myös taloyhtiön asukkaille kohdennettuja alennuskoodeja, jolloin asukkaat pääsevät myös rahallisesti hyötymään näytöstä.

klinen-porrasnaytto-tuttu-yrittaja-.jpg

vastuullisuus

KUMMITILA_ON_OFF_sininen_nallella (1).pn

Vastuullisuus on meille KLINEN:illä tärkeä elementti meidän jokapäiväisessä toiminnassamme. Haluamme valinnoillamme olla mukana luomassa viihtyisämpiä taloyhtiöitä ja yhteisöllisempää, sekä parempaa maailmaa. Tämän vuoksi olemme mukana #KUMMITILASSA tukemassa Oulun lastenklinikan pieniä potilaita. Lahjoitamme jokaisesta vuonna 2021 Ouluun asennetusta näytöstä 5 euroa Lastenklinikoiden Kummeille.

bottom of page