top of page

porrasnäytön avulla mainoksesi muistetaan yli
3x tehokkaammin kuin facebookissa

Tavoita tehokkaasti asiakkaasi uudenlaisessa ja mieleenjäävässä ympäristössä. Kauttamme hankit mainospaikan taloyhtiöiden porraskäytävissä sijaitsevista digitaalisista porrasnäytöistä. Porrasäyttöjen ohi kulkevat päivittäin kaikki taloyhtiössä asuvat ihmiset ja heidän vieraansa, joten näkyvyytesi on taattu! Porrasnäyttöjämme löytyy jo yli viidestäkymmenestä taloyhtiöstä ja yhteensä niiden ohi kuljetaan päivittäin yli 60 000 kertaa!

klinen-porrasnaytto-taloyhtio-tyokalu (4).png

KUUSI SYYTÄ miksi yritysten kannattaa mainostaa taloyhtiön porrasnäytöllä

  1. RAKENNAT VAHVAA BRÄNDIKUVAA TAVOITTAMALLA ASIAKKAAT UUDENLAISESSA YMPÄRISTÖSSÄ​​

  2. ASUKKAAT NÄKEVÄT MAINOKSESI TUTKIMUKSEMME MUKAAN KESKIMÄÄRIN 5 KERTAA PÄIVÄSSÄ, JOTEN TOISTOMÄÄRÄ MAINONNALLA ON KORKEA. LUE TÄÄLTÄ MITEN TOISTOMÄÄRÄ VAIKUTTAA MAINONNAN TEHOKKUUTEEN. 

  3. TOISTOMÄÄRÄN AVULLA MAINOKSET JÄÄVÄT PAREMMIN MIELEEN KUIN MUISSA MEDIOISSA. PORRASNÄYTÖJEN MAINOKSET JÄÄVÄT 3,5X ENEMMÄN ASIAKKAIDEN MIELEEN KUIN ESIMERKIKSI FACEBOOKMAINONTA

  4. OLET LÄHELLÄ ASUKKAITASI KUN HE OVAT LÄHDÖSSÄ TEKEMÄÄN OSTOKSIA -> PÄÄSET VAIKUTTAMAAN OSTOPÄÄTÖKSIIN

  5. QR-KOODIN AVULLA ASUKKAAT VOIDAAN OHJATA MYÖS SUORAAN VERKKOSIVULLESI

  6.  KORKEA TOISTOMÄÄRÄ -> NOUSET KUSTANNUSTEHOKKAASTI ASIAKKAIDESI ''TOP OF MIND'' TARJOAJAKSI

klinen-ruokaboksi.png
klinen-tuttuyrittaja%20(1)_edited.jpg
omapaja-klinen.png
KUMMITILA_sininen (1) (1).png
PSOAS%20LOGO_edited.png
kotipizza-klinen-oulu.png
aurea-lkv-klinen_edited.png
Lampo1_logo.png
logo-linnanmaan_apteekki.png
exit-logo-klinen.png
ruokaboksi-logo-klinen.png
canit_logo_klinen.png
aida-klinen_edited_edited.png
kauppuri5-klinen.png
passikuva-suomi-klinen-porrasnäyttö.png
eezy-vmp-oulu-klinen_edited.png
BUSINESS-OULU_edited.png
niemi_fin_valk_pohja_edited.png
arvojes-klinen.png
klinen-eximus-manifacturing-yhteistyo-ou

teemme markkinointia jo somessa, joten miksi mainostaisin porrasnäytöillä?

Sosiaalisen median ja porrasnäyttöjen yhdistelemisellä saat aikaan tehokkaita tuloksia ja parannat myös molempien kanavien tehokkuutta. Tehosta siis sosiaalisen median markkinointiasi valjastamalla myös porrasnäytöt käyttöösi! Täältä voit lukea laajemman blogitekstimme aiheesta.

Voit lukea kysylytutkimuksemme tuloksista ja vertailla somemarkkinoinnin ja porrasnäytöillä tehtävän markkinoinnin tehokkuutta. Selkeimpänä etuna porrasnäytöillä tehtävässä markkinoinnissa on toistomäärät ja mainonnan mieleenjäävyys. Voitkin tässä kohtaa miettiä, että muistatko itse minkä mainoksen näit viimeksi SoMessa?

klinen-mainostajalle-mainosta-oulussa-ta
viestinta-parantaa-asukastyytyvaisyytta-taloyhtiossa-klinen.png

CLV laskuri HELPOTTAMAAN PÄÄTÖKSEN TEKemistä

Mikäli kuitenkin vielä pohdit, että kuinkas monta asiakasta minun tulisi sitten porrasnäytöillä näytettävän mainoskampanjan kautta saada, jotta investointini olisi kannattava niin huoli pois! Loimme helpon laskurin jonka avulla voit tarkistaa asian minuutissa. Tarkista siis asia ja lähdetään sen jälkeen rakentelemaan yhdessä sopivaa kampanjaa!

hinnoittelu

Räätälöimme kampanjat teidän tarpeillenne sopiviksi. Voitte valita mukaan haluamanne taloyhtiöt, sekä valita kampanjan ajankohdan ja mainoksen keston. 

Hinnoittelumme perustuu aina mainosviikkoihin. Esimerkiksi jos ostat 30 viikkoa mainontaa, niin voit käyttää sen kokonaan esimerkiksi yhdessä näytössä tai jakaa sitä esimerkiksi niin, että mainoksenne näkyy viikon ajan 30 näytössä. 

Kampanjoiden minimikestoaika on 30 mainosviikkoa, jolloin kampanjahinta 5 sekunnin mainospaikalle on alkaen 20,00 euroa per viikko, eli yhteensä 600 euroa.

Jari Maijala

040 1363100

jari.maijala@klinen.fi

bottom of page