MAINOSTAJALLE

Me Klinenillä voimme ylpeästi sanoa olevamme taloyhtiömainonnan edelläkävijä, olemmehan ensimmäisiä toimijoita koko alalla. Kauttamme toimit joustavalla tavalla ja tavoitat kohderyhmäsi uudenlaisella ja innovatiivisella tavalla. Olemme asiakkaidemme asialla ja haluamme auttaa Teitä saavuttamaan lisää myyntiä, sekä kasvattaa brändinne tunnettavuutta.

mitä klinen tarjoaa mainostajalle?

Omistamme ja hallinnoimme viittätoista (15) 22'' mainosnäyttöä Oulun alueella sijaitsevissa opiskelijataloyhtiöissä. Näytöt sijaitsevat taloyhtiön sisäänkäynnin kannalta keskeisellä paikalla, josta se tavoittavat mahdollisimman paljon ihmisiä.

 

Näyttöjen tilasta 50%, eli puolet on annettu taloyhtiön ja isännöitsijän vapaaseen käyttöön erinäisiä tiedotteita varten. Toinen puolikas on Klinen Oy:n mainospaikkoja. Tarjoamme siis mainostajille mahdollisuuden päästä mainostamaan taloyhtiön infonäytöllä. Mainospaikkoja on yhteensä 12 kappaletta, joten mainoksenne näkyy 5 sekuntia kerrallaan ja minuutin välein. Jokaisessa kampanjassa mainoksenne näkyy kerrallaan vähintään viidessä taloyhtiössä.

hyödyt mainostajalle

Hyvälläkään tuotteella ei tee mitään, jos kukaan ei tiedä tuotteen olemassaolosta. Tuo siis tuotteesi ja palvelusi tunnetuksi paikallisten kuluttajien keskuudessa ja auta yritystäsi saavuttamaan sen täysi potentiaali. Kampanjoidemme avulla pääset kustannustehokkaasti asukkaiden ''top of mind'' tilaan, eli olemaan se toimija omalla alallasi, joka asiakkaalla tulee ensimmäisenä mieleen kun tarve tietylle tuotteelle tai palvelulle ilmaantu.

 

Päästäksemme yhdessä parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin niin autamme teitä kampanjoiden ideoinneissa, sekä alueiden valinnassa. Halutessanne voittee käyttää omia mainoskampanjoitanne, tai kumppanimme Aida Markkinointi Oy voi toteuttaa mainokset teille.

Autamme teitä kasvattamaan tuotteenne/palvelunne tunnettavuutta, ja täten myös myyntiä.

viisi KESKEISINTÄ SYYTÄ miksi kannattaa mainostaa taloyhtiön infonäytöllä

  1. TAVOITAT ASIAKKAAT UUDENLAISESSA YMPÄRISTÖSSÄ​​

  2. VAIKUTAT ASIAKKAIDEN PÄIVITTÄISEEN KULUTUSKÄYTTÄYTYMISEEN

  3. QR-KOODIN AVULLA ASUKKAAT VOIDAAN OHJATA MYÖS SUORAAN VERKKOSIVULLESI

  4. AKTIVOIT ASIAKKAITA TEHOKKAASTI

  5. KORKEA TOISTOMÄÄRÄ (216 000 TOISTOA PER KAMPANJA)  -> NOUSET KUSTANNUSTEHOKKAASTI ASIAKKAIDESI ''TOP OF MIND'' TARJOAJAKSI

HINNASTO

voimmeko auttaa?

Kampanjoissa mainoksenne näkyy viiden sekunnin ajan kerran minuutissa viidessätoista taloyhtiössä. Yhden kampanjan aikana mainoksenne näkyy täten 151 200 kertaa kampanjan aikana ja mainokselle tulee  noin 32 000 katselukertaa.

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Jäikö jokin asia askarruttamaan vai haluaisitteko keskustella asioista tarkemmin?

Olemme asiakkaidemme asialla ja vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja autamme teitä löytämään yritystänne palvelevat ratkaisut taloyhtiömainonnan saralla.

TANELI LINNA

+358 40 1363100

SALES@KLINEN.FI

klinen oy
027 2491860

info@klinen.fi

KLINEN OY © 2020

3136709-1

9bde0f1c-e06d-4bdc-a68e-682228d08c59_edi