miksi kannattaa hankkia digitaalinen porrasnäyttö myös teidän taloyhtiöönne?

klinen tarjoaa

veloituksettoman 22'' infonäytön taloyhtiölle

 

Taloyhtiöille tarjoamme mahdollisuuden hankkia ilmaiseksi digitaalisena ilmoitustaulunakin toimivan 22'' infonäytön. Näyttöä voitte käyttää digitaalisena ilmoitustauluna, jolloin saatte hoidettua esimerkiksi tiedottamisen ja muut mahdolliset ilmoitusasiat kustannustehokkaasti ja näppärästi. Tällöin myös taloyhtiön yleisilme pysyy siistinä ja selkeänä, kun erilaisia lappuja ei ole liimailtu pitkin ilmoitustaulua ja käytäviä.

lue lisää

On useita syitä miksi nykyainen digitaalinen porrasnäyttö peittoaa perinteisen ilmoitustaulun, mutta kerromme tässä vain muutamia meidän mielestämme oleellisimpia asioita.

 

Ensinnäkin digitaalinen porrasnäyttö päivittää kiinteistön ulkonäön ja samalla niiden hallinnan helposti suoraan nykypäivään, sekä nostaa kiinteistön kiinnostavuutta niin vierailijoiden, kuin myös kiinteistöstä asuntoa ostavien silmissä.

Räätälöimällä näytössä näytettävä sisältö taloyhtiön ja ennen kaikkea asukkaiden omien toiveiden ja  tarpeiden mukaisesti, saadaan kasvatettua myös asukkaiden viihtyvyyttä ja täten asukastyytyväisyyttä. Kasvavan asukastyytyväisyyden avulla asukkaat eivät enää vaihdu niin paljon taloyhtiössä, sekä asunnot on helpompi saada vuokrattua. Taululle voidaan näyttää lähes mitä tahansa asukkaat haluavat, oli se sitten asukasluettelo tai vaikkapa lähimpien bussipysäkkien reaaliaikainen aikataulu.

Näytön avulla voitte siirtää tiedottamisenne digitaaliseen muotoon, joka on sekä kustannustehokasta, että helpommin huomioitavaa. Täten varmistatte, että tärkeät tiedotteet tavoittavat asukkaanne vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

prosessin eteneminen

Taloyhtiön ilmoittaessa halustaan hankkia näyttö, teemme nopean kartoituksen siitä, onko taloyhtiö soveltuva
käyttötarkoitukseemme. Lähtökohtaisesti toimitamme näytöt kaikkiin yli 40 asunnon taloyhtiöihin.

  • Näytön asennus.

Asennutamme näytön taloyhtiön porraskäytävään. Mikäli tarve vaatii niin asennuksessa käytetään sähköasentajaa. Seinään ei jää huomattavia asennusjälkiä.

  • Käyttöönotto

Näyttö on valmiina käytettäväksi heti asennuksen jälkeen, jolloin voitte ilmoittaa jo haluamanne tiedotteet meille ja alkaa hyödyntämään näyttöä.

  • Käyttö

Näyttö on käytettävissänne ympärivuorokauden. Tiedotteita voitte lisätä helposti ja yksinkertaisesti oman portaalinne kautta, johon voitte jakaa oikeuksia haluamillenne henkilöille

 

Tiedotteita voi näkyä yhtäaikaa useampia. Tällöin tiedotteet pyörivä näytöllä  tasaisesti
minuutin aikavälille jaettuna (esim 3 tiedotetta -> jokainen näkyy 20 sek).

haluaisitteko tekin ilmaisen näytön taloyhtiöönne?

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

klinen oy
027 2491860

info@klinen.fi

KLINEN OY © 2020

3136709-1