miksi kannattaa hankkia digitaalinen porrasnäyttö myös teidän taloyhtiöönne?

klinen tarjoaa taloyhtiöille
veloituksettoman 
porrasnäytön eli digitaalisen ilmoitustaulun

porrasnäyttö-taloyhtiö-klinen.jpg

 

Olemme kehittäneet konseptin, jossa tarjoamme taloyhtiöille mahdollisuuden hankkia täysin veloituksetta digitaalisen ilmoitustaulun, eli porrasnäytön. Porrasnäyttö on mahdollista pitää veloituksettomana nyt ja tulevaisuudessa, sillä porrasnäytön pinta-ala on jaettu kahtia siten, että toinen puoli on taloyhtiön ja teidän muiden sidosryhmienne vapaassa käytössä ja toisella puolelle me KLINEN:illä näytämme yhteyistyökumppaniemme tiedotteita ja mainoksia.

 

Porrasnäyttöä voitte käyttää digitaalisena ilmoitustauluna, jolloin saatte hoidettua esimerkiksi tiedottamisen ja muut mahdolliset ilmoitusasiat kustannustehokkaasti ja näppärästi etänä vaikka kotisohvaltanne. Digitaalisen ilmoitustaulun avulla taloyhtiön yleisilme pysyy siistinä ja selkeänä, kun erilaisia lappuja ei ole liimailtu pitkin ilmoitustaulua ja käytäviä.

Porrasnäyttöjämme on käytössä jo yli 100 rappukäytävässä ja määrä kasvaa kokoajan!

Tiedotteen tekeminen porrasnäytölle omalta kotikoneelta on hyvin helppoa.

As Oy Satamankajo

mitä hyötyä porrasnäytöstä on taloyhtiölle?

On useita syitä miksi nykyaikainen digitaalinen porrasnäyttö peittoaa perinteisen ilmoitustaulun, mutta kerromme tässä vain muutamia meidän mielestämme oleellisimpia asioita.

Ensinnäkin taloyhtiön hallitus saa helppokäyttöisen työkalun tiedottamiseen. Porrasnäytön avulla voitte siirtää taloyhtiönne tiedottamisen digitaaliseen muotoon, joka on sekä kustannustehokasta, että helpommin huomioitavaa. Näin varmistatte, että tärkeät tiedotteet tavoittavat asukkaanne vaivattomasti ja tehokkaasti. Hyvällä viestinnällä on suuri merkitys luottamuksen ja avoimuuden rakentamisessa taloyhtiön asukkaiden, osakkaiden, hallituksen ja isännöitsijän välillä. Sivuiltamme voit lukea lisää hyvän viestinnän käytänteistä taloyhtiössä.

Sanomalehti Kalevan tekemästä artikkelista voit lukea myös taloyhtiöasukkaidemme, sekä isännöitsijöiden kommentteja siitä, että miten porrasnäyttö on helpottanut heidän taloyhtiönsä viestintää.

Digitaalinen porrasnäyttö päivittää myös kiinteistön rappukäytävän ulkonäön helposti suoraan nykypäivään, sekä nostaa kiinteistön kiinnostavuutta niin vierailijoiden, kuin myös kiinteistöstä asuntoa ostavien silmissä.

Räätälöimällä näytössä näytettävä sisältö taloyhtiön ja ennen kaikkea asukkaiden omien toiveiden ja  tarpeiden mukaisesti, saadaan kasvatettua myös asukkaiden viihtyvyyttä ja tyytyväisyyttä (Lue blogistamme millaisella viestinnällä parannat asukastyytyväisyyttä). Selkeä asukasviestintä ja tiedon kulkeminen hallitukselta ja isännöitsijältä asukkaille ja osakkaille lisää asukastyytyväisyyttä. Parempi asukastyytyväisyys vähentää asukkaiden vaihtuvuutta taloyhtiössä, sekä lisää ihmisten kiinnostusta taloyhtiötä kohtaan. Näytöllä voidaan näyttää tiedotteiden lisäksi esimerkiksi asukasluettelo tai vaikkapa lähimpien bussipysäkkien reaaliaikainen aikataulu.

klinen-porrasnäyttö-taloyhtiölle (7).jpg
KLINEN porrasnäyttö on helpottanut tiedottamista taloyhtiössämme. Perinteisiin tapoihin verrattuna porrasnäyttö on mahdollistanut helpon, nopean ja monipuolisen tiedottamisen.

As Oy Oulun Lyötyntähti

klinen-puhelin-app.png

mobiilisovelluksen avulla taloyhtiön tiedotteet kulkevat mukanasi

Porrasnäytön lisäksi taloyhtiönne saa käyttöönsä kehittämämme mobiilisovelluksen. Sovellus on erittäin helppokäyttöinen ja sen avulla taloyhtiön tiedotteet kulkevat asukkaiden mukana missä ikinä he liikkuvatkin. Yhdistämällä porrasnäytön ja mobiilisovelluksen avulla tapahtuvan tiedottamisen saadaan aikaan täysin digitalisoitu tiedottamisen kokonaisuus.

prosessin eteneminen

Taloyhtiön ilmoittaessa halustaan hankkia näyttö, teemme nopean kartoituksen siitä, onko taloyhtiö soveltuva käyttötarkoitukseemme. Lähtökohtaisesti toimitamme porrasnäytön kaikkiin rappukäytäviin, joissa on yli 15 huoneistoa ja pistorasia näytölle.

Näytön asennus.

Asennamme porrasnäytön taloyhtiön porraskäytävään. Porrasnäytön kotelo on ulkoisilta mitoiltaan 77cm x 52cm x 9cm kokoinen ABS muovista valmistettu kotelo, joka asennetaan seinään siten, ettei asennuksesta tule suuria asennusjälkiä. Mikäli taloyhtiöllä ei ole internetyhteyttä jota voisimme käyttää niin me KLINEN:illä tuomme oman internetyhteyden porrasnäyttöön. 


Käyttöönotto

Porrasnäyttö on valmiina käytettäväksi taloyhtiölle heti asennuksen jälkeen. Tämän jälkeen voitte heti alkaa lisäilemään haluamianne tiedotteita porrasnäytölle ja viedä taloyhtiönne tiedottamisen digitaaliseen muotoon. Porrasnäyttömme hallintaohjelmisto on pyritty tekemään niin helpoksi käyttää, ettei siihen tarvitsisi käyttöohjetta. Lähetämme teille kuitenkin myös ohjeen johon voitte tukeutua jos ongelmia ilmenee. Halutessanne voimme pitää myös käyttökoulutuksen.


Käyttö

Porrasnäyttö on käytettävissänne ympärivuorokauden. Tiedotteita voitte lisätä helposti ja yksinkertaisesti oman portaalinne kautta, johon voitte jakaa oikeuksia haluamillenne henkilöille. Voitte jakaa tunnuksia haluamillenne tahoille, eikä käyttäjätunnuksista tai tiedotteistakaan peritä tietenkään mitään maksua.


Sopimusaika
Porrasnäytöille tehdään toistaiseksi voimassaoleva sopimus, jossa molempia osapuolia koskee kolmen kuukauden irtisanomisaika. Mikäli Klinen Oy ikinä veloittaa näytön käytöstä on taloyhtiöllä oikeus katkaista sopimus ilman irtisanomisaikaa.

 

Tiedotteiden näkyminen

Ohjelmistomme määrittelee jokaiseen tiedotteeseen sopivan näyttöajan tiedotteen sanamäärän perusteella. Näyttöaika määritellään tutkimuksiin perustuvilla tiedoilla ihmisten keskimääräisestä lukunopeudesta.  Voitte luoda niin pitkän toistojonon tiedotteista kuin kulloinkin koette tarpeelliseksi. Tiedotteiden esitysaikaa voi muuttaa ja hallita helposti.

klinen-porrasnäyttö-taloyhtiölle (10)
klinen-porrasnäyttö-taloyhtiölle (4)
klinen-porrasn%C3%A4ytt%C3%B6-klinen-dig
porrasnäyttö-klinen-oy-porrasnäyttö-talo
klinen-juho-lindgren
porrasnäyttö-klinen
porrasnäyttö
klinen-porrasnäyttö-taloyhtiölle (3)
klinen-porrasn%C3%A4ytt%C3%B6-veloitukse
Kuvat porrasnäytöllä olevien tiedotteiden yhteydessä kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

As Oy Oulun Lyötyntähti

haluatteko porrasnäytön myös teidän taloyhtiöönne? siirry tästä täyttämään varauslomake 

tilaa-porrasnaytto-taloyhtiolle-klinen.png

vai jäikö jokin asia mietityttämään? käy katsomassa vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai jätä yhteydenottopyyntö niin annamme lisätietoa

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ