miksi kannattaa hankkia digitaalinen porrasnäyttö myös teidän taloyhtiöönne?

klinen tarjoaa

veloituksettoman 

digitaalisen ilmoitustaulun taloyhtiölle

 

Olemme kehittäneet konseptin, jossa tarjoamme taloyhtiöille mahdollisuuden hankkia täysin veloituksetta digitaalisen ilmoitustaulun. Näyttö on mahdollista pitää veloituksettomana nyt ja tulevaisuudessa, sillä näyttöpinta-ala on jaettu kahtia siten, että toinen puoli on taloyhtiön ja teidän sidosryhmienne vapaassa käytössä ja toiselle puolelle me KLINEN:illä näytämme yhteyistyökumppaniemme tiedotteita ja mainoksia.

 

Näyttöä voitte käyttää digitaalisena ilmoitustauluna, jolloin saatte hoidettua esimerkiksi tiedottamisen ja muut mahdolliset ilmoitusasiat kustannustehokkaasti ja näppärästi. Digitaalisen ilmoitustaulun avulla taloyhtiön yleisilme pysyy siistinä ja selkeänä, kun erilaisia lappuja ei ole liimailtu pitkin ilmoitustaulua ja käytäviä.

lue lisää

On useita syitä miksi nykyainen digitaalinen porrasnäyttö peittoaa perinteisen ilmoitustaulun, mutta kerromme tässä vain muutamia meidän mielestämme oleellisimpia asioita.

 

Ensinnäkin digitaalinen porrasnäyttö päivittää kiinteistön ulkonäön ja samalla niiden hallinnan helposti suoraan nykypäivään, sekä nostaa kiinteistön kiinnostavuutta niin vierailijoiden, kuin myös kiinteistöstä asuntoa ostavien silmissä.

Räätälöimällä näytössä näytettävä sisältö taloyhtiön ja ennen kaikkea asukkaiden omien toiveiden ja  tarpeiden mukaisesti, saadaan kasvatettua myös asukkaiden viihtyvyyttä ja täten asukastyytyväisyyttä. Kasvavan asukastyytyväisyyden avulla asukkaat eivät enää vaihdu niin paljon taloyhtiössä, sekä asunnot on helpompi saada vuokrattua. Taululle voidaan näyttää lähes mitä tahansa asukkaat haluavat, oli se sitten asukasluettelo tai vaikkapa lähimpien bussipysäkkien reaaliaikainen aikataulu.

Näytön avulla voitte siirtää tiedottamisenne digitaaliseen muotoon, joka on sekä kustannustehokasta, että helpommin huomioitavaa. Täten varmistatte, että tärkeät tiedotteet tavoittavat asukkaanne vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

WhatsApp%20Image%202021-03-24%20at%2013.

prosessin eteneminen

Taloyhtiön ilmoittaessa halustaan hankkia näyttö, teemme nopean kartoituksen siitä, onko taloyhtiö soveltuva käyttötarkoitukseemme. Lähtökohtaisesti toimitamme näytöt kaikkiin yli 30 asunnon taloyhtiöihin.

Näytön asennus.

Asennutamme näytön taloyhtiön porraskäytävään. Mikäli tarve vaatii niin asennuksessa käytetään sähköasentajaa. Seinään ei jää huomattavia asennusjälkiä.


Käyttöönotto

Näyttö on valmiina käytettäväksi heti asennuksen jälkeen, jolloin voitte ilmoittaa jo haluamanne tiedotteet meille ja alkaa hyödyntämään näyttöä.


Käyttö

Näyttö on käytettävissänne ympärivuorokauden. Tiedotteita voitte lisätä helposti ja yksinkertaisesti oman portaalinne kautta, johon voitte jakaa oikeuksia haluamillenne henkilöille


Sopimusaika
Näytöille tehdään toistaiseksi voimassaoleva sopimus, jossa molempia osapuolia koskee kolmen kuukauden irtisanomisaika. Mikäli Klinen Oy ikinä veloittaa näytön käytöstä tai siitä aiheutuu teille mitään kuluja, on teillä oikeus katkaista sopimus ilman irtisanomisaikaa.

 

Tiedotteiden näkyminen

Jokainen tiedote näkyy kerrallaan lähtökohtaisesti näytöllä 10 sekuntia kerrallaan. Voitte luoda niin pitkän toistojonon tiedotteista kuin kulloinkin koette tarpeelliseksi. Tiedotteiden esitysaikaa voi muuttaa ja hallita helposti.

haluaisitteko myös te veloituksettoman näytön taloyhtiöönne?

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

KIITOKSIA! OLEMME TEIHIN YHTEYDESSÄ MAHDOLLISIMMAN PIAN!

WhatsApp%20Image%202021-03-24%20at%2013.
klinen-digitaaliset-porrasnäytöt
klinen-digitaalinen-ilmoitustaulu-taloyh
klinen-digitaalinen-ilmoitustaulu-taloyh
klinen-digitaalinen-ilmoitustaulu-taloyh
klinen-digitaalinen-ilmoitustaulu-taloyh
klinen-digitaalinen-ilmoitustaulu-taloyh
klinen-porrasn%C3%A4ytt%C3%B6-hinta-velo