Search

digitaalisen porrasnäytön hinta taloyhtiölle?

Yhä useammat taloyhtiöt ovat siirtäneet tai vähintäänkin miettineet tiedottamisensa siirtämistä digitaaliseen muotoon digitaalisten porrasnäyttöjen avulla. Hankinnan tarve tiedostetaan, mutta samalla vaikeuksia ja pohdintaa aiheuttaa ikuisuuskysymys - ''Haluamme hankkia digitaalisen porrasnäytön taloyhtiölle. Mikä on sen hinta kuukaudessa ja paljonko se maksaa taloyhtiölle kokonaisuudessaan?''. Digitaalisen porrasnäytön hinta on usein se mietityttävin asia, joten koetamme vastata tähän useita taloyhtiöitä ja heidän hallituksiaan askarruttavaan kysymykseen mahdollisimman informatiivisesti seuraavassa tekstissä, joten lähdetäänpä purkamaan asiaa:


PORRASNÄYTÖN HANKITAMALLIT


Ensimmäisenä digitaalisen porrasnäytön hintaan taloyhtiölle vaikuttaa hankintamalli jolla porrasnäyttö päätetään hankkia. Näytön voi hankkia useimmilta toimijoilta kahdella tapaa: joko huoltoleasingilla, jolloin näytöstä maksetaan kiinteää kuukausittaista leasinghintaa koko sopimuskauden ajan tai suoraan ostamalla näytön taloyhtiölle. Näissä tavoissa erona tulee se, että toisessa taloyhtiö omistaa näytön alusta alkaen itse ja vastaa tällöin myös itsenäisesti sen ylläpidosta. Huoltoleasingissa kustannus on jaettu sopimuskaudelle, joka on yleensä 36 tai 48 kuukautta. Tässä on hyvä myös huomata, että huoltoleasingin päätyttyä taloyhtiö ei edelleenkään omista näyttöä, vaan se on porrasnäytön taloyhtiölle huoltoleasingina vuokranneen yhtiön omaisuutta.


Porrasnäytön huoltoleasing maksaa yleensä taloyhtiöille hieman toimittajasta riippuen noin 50-80 euroa kuukaudessa. Tähän tulee lisäksi myös joiltakin toimittajilta erillinen palvelin-/sovellusmaksu, joka on yleensä 10-20 euroa kuukaudessa. Huoltoleasingissa taloyhtiö myös maksaa porrasnäytön internetyhteyden, joka maksaa taloyhtiön nykyisestä sopimuksesta riippuen yleensä 5-20 euroa kuukaudessa.


Mikäli taloyhtiö päättää ostaa itselleen porrasnäytön, on hinta kiinteä ja kertaluontoinen investointi. Suojakoteloineen hankittuna yksi porrasnäyttö maksaa taloyhtiölle noin 1000 euroa. Tämän hinnan lisäksi taloyhtiön pitää joissain tapauksissa maksaa vielä sisällönhallintaohjelmistosta, jonka avulla tiedotteita näytöllä näytetään. Palveluntarjoajia sisällönhallintaohjelmille löytyy useita, mutta taloyhtiöille räätälöidyt ohjelmat maksavat erikseen hankittuna noin 20 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi myös internetyhteydestä pitää tietysti edelleen maksaa, eli tähän tulee vielä lisäksi 5-20 euroa per kuukausi.


PALJONKO PORRASNÄYTÖN ASENNUS MAKSAA?


Kun näyttö on nyt saatu hankittua, niin nyt se pitäisi vielä asentaa. Päädyttiin taloyhtiössä sitten hankkimaan porrasnäyttö joko leasingilla tai ostamalla, niin asennuksesta laskutetaan yleensä tuntitöitä toteutuneen ajan mukaisesti.


Porrasnäyttöjen asennus on verrattain nopeaa puuhaa, joten siihen ei yleensä kulu kuin 1-2 tuntia per kohde. Joissain kohteissa joudutaan käyttämään sähköasentajaa, jolloin asennustyön hinta voi olla hieman kalliimpi, mutta pääsääntöisesti useat toimijat veloittavat asennuksesta noin 80 euroa tunnilta, jolloin kokonaishinta tulee olemaan noin 160 euroa.


PORRASNÄYTÖN KÄYTTÖKOULUTUKSEN HINTA?


Ensin näyttö on hankittu ja sitten sille on hankittu vielä asennuskin, eli näyttö olisi käyttövalmiina. Enää puuttuu vain, että näyttöä osattaisiin käyttää joten käyttökoulutus koetaan tarpeelliseksi. Käyttökoulutuksesta useimmat porrasnäyttöjen toimittajat veloittavat usein kiinteään hinnan, joka on yleensä 150 ja 300 euron välillä.


EDULLISIN TAPA HANKKIA PORRASNÄYTTÖ TALOYHTIÖLLE?


Taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä ovat nyt yhdessä pohtineet erilaisia vaihtoehtoja näytön hankinnalle ja päättävät, että koska kaikilla toimijoilla porrasnäytöt ovat ominaisuuksiltaan lähes samanlaisia niin valitaan se hankintamalli, mikä on taloyhtiölle edullisin. Enää pitäisi vain selvittää, että mikä se on ja paljonko digitaalinen porrasnäyttö tällöin maksaa taloyhtiölle kuukaudessa ja kokonaisuudessaan.


Onneksi tähän löytyy helppo ja kustannustehokas ratkaisu. Hankkimalla näytön meidän, eli KLINEN OY:n kautta näyttö ei maksa taloyhtiölle euroakaan.


''Mitä ihmettä, onko taloyhtiölläni siis mahdollista hankkia ilmainen digitaalinen porrasnäyttö, vaikka normaalisti ne maksavat jopa 100 euroa kuukaudessa?'' Kyllä on.

Me KLINEN:illä tarjoamme taloyhtiöille mahdollisuutta hankkia digitaalisen porrasnäytön kauttamme täysin veloituksetta. Emme myöskään laskuta asennuksesta, internetistä tai tiedotteiden käyttämisestä. Kaikki kuuluvat samaan veloituksettomaan pakettiin, jossa palvelulupauksemme on, että jos näytöstä koituu taloyhtiölle kuluja, niin haemme sen heti veloituksetta pois. Sopimuksessa kanssamme on muutoinkin taloyhtiöllä vain 3-kuukauden irtisanomisaika, joten voitte vapaasti irtisanoa sopimuksen, mikäli taloyhtiö ei koe digitaalisen porrasnäytön olevan heille hyödyllinen.Voimmekin täten taata, että meidän kautta digitaalisen porrasnäytön hankkiminen on varmasti taloyhtiölle Suomen edullisin tapa hankinnan toteuttamiseen.


ILMAINEN DIGITAALINEN PORRASNÄYTTÖ TALOYHTIÖLLE?


Kertoessamme ihmisille , että porrasnäyttö on tosiaan täysin veloitukseton kauttamme he kysyvät usein, että miten ihmeessä tämä on mahdollista? Tämä johtuu siitä, että olemme kehittäneet konseptin, jossa porrasnäytön näyttöpinta-ala on jaettu kahteen osaan. Taloyhtiön ja heidän sidosryhmien käytössään on toinen puoli ja toinen puoli on meidän, eli KLINEN:in käytössä ja tälle toiselle puolelle me myymme yhteistyökumppaniemme mainoksia ja tiedotteita. Tällä tavoin me pidämme näytöt ilmaisina nyt ja tulevaisuudessa. Näyttämämme mainokset porrasnäytöllä ovat esimerkiksi lähikauppojen tarjouksia, sekä lähialueen avoimia työpaikkoja. Emme näytä näytöillä K18 mainoksia, uhkapelejä tai muutoinkaan sopimatonta mainontaa.
miten hankin taloyhtiölle ilmaisen digitaalisen porrasnäytön?


Hankinta on hyvin yksinkertaista. Ole meihin yhteydessä yhteydenottosivumme kautta, jonka jälkeen me otamme teihin yhteyttä ja sovimme yksityiskohdista! Lähtökohtaisesti toimitamme näytöt kaikkiin yli 30-huoneiston taloyhtiöihin Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa, Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla, mutta teemme myös poikkeuksia joten ole meihin yhteydessä niin lähdetään yhdessä digitalisoimaan taloyhtiönne tiedottamista!Recent Posts

See All

KLINEN JA PSOAS YHTEISTYÖHÖN

Me KLINEN:illä olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme ilmoittaa, että olemme yhdessä PSOAS:in eli Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiöiden