USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Täältä löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

 

Olit sitten taloyhtiön edustaja, isännöitsijä tai mainostaja niin uskomme vastauksen mieltäsi askarruttavaan kysymykseen löytyvän tältä sivustolta. Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät niin tekstin muodosta kuin alle koostetulta videolistaltamme. Voit katsoa videot myös suoraan Youtuben kautta. Mikäli jokin asia jäi edelleen mietityttämään niin toivoisit, että kysyisit sitä rohkeasti meiltä. 

klinen-usein-kysytyt-kysymykset-ukk.png

Peittyvätkö taloyhtiön tiedotteet mainosten taakse?


Eivät peity. Porrasnäytön pinta-ala on jaettu keskeltä kahtia joten sekä tiedotteet, että mainokset näkyvät molemmat yhtäaikaa.
Kenellä on käyttöoikeudet päivittää porrasnäyttöä?


Porrasnäytön päivittämiseen voidaan luoda käyttöoikeudet kaikille halutuille hallituksen jäsenille ja isännöitsijälle.
Mitä jos taloyhtiössämme ei ole käytettävissä pistorasiaa tai internetyhteyttä?


Me KLINENillä hoidamme tässä tapauksessa sähköasennuksesta koituvat kulut. Jos taloyhtiöllä ei ole internetyhteyttä jota voisimme porrasnäytössä käyttää niin me järjestämme myös tässä tapauksessa täysin veloituksetta porrasnäyttöön internetin.
Mikä on sopimuskauden pituus taloyhtiölle?


Uskomme molemmin puoliseen luottamukseen ja arvon tuottamiseen, joten emme sido taloyhtiöitä pitkiin määräaikaisiin sopimuksiin. Sopimuksemme ovat toistaiseksi voimassaolevia ja niissä molemmilla on kolmen (3) kuukauden irtisanomisaika. Jos taloyhtiö ei koe saavansa näytöstä lisäarvoa, voi taloyhtiö helposti irtisanoa sopimuksen. Tällöin haemme näytön pois taloyhtiöstä ja paikkaamme porrasnäytön asennuksesta syntyneet reijät.
Onko porrasnäytön ohjelmistoa vaikea käyttää?


Olemme panostaneet ohjelmiston helppokäyttöisyyteen. Nykyisten taloyhtiöiden palautteen perusteella ohjelmiston käyttäminen on ollut erittäin helppoa ja vaivatonta.
Millaista mainontaa näytätte porrasnäytöillä ja millaista palautetta mainoksista on saatu?


Pyrimme näyttämään asukkaita kiinnostavia ja heille arvoa tuovia mainoksia. Olemme näyttäneet esimerkiksi rekrytointiyritysten ilmoituksia avoimista työpaikoista, paikallisen kaupan tarjouskampanjaa, sekä jakaneet ilmaisia kampanjakoodeja ruoan kotiinkuljetuspalveluun. Emme näytä näytöllä K18 mainontaa, uhkapelejä tai muutenkaan hyvän mainonnan periaatteiden vastaista sopimatonta materiaalia.
Onko ohjelmistonne integroitavissa isännöintitoimistojen järjestelmiin?


Haluamme luoda markkinoiden parhaan tiedottamisen järjestelmän, joten kuuntelemme luonnollisesti jatkuvasti erilaisia kehitysideoita myös isännöintitoimistoilta. Pyrimme luomaan mahdollisuudet integraatioihin isännöintitoimistojen käyttämien ohjelmistojen ja porrasnäyttöjemme välille, jotta tiedotteenne menisivät suoraan ja automaattisesti jo käyttämistänne järjestelmistä meidän näytöillemme.
Näkyykö porrasnäytöillä muiden kuin kohdetta manageroivan isännöintitoimistojen mainoksia?


Porrasnäytöillämme ei näytetä muiden kuin kohdetta manageroivan isännöintitoimistojen mainoksia. Teidän ei siis tarvitse isännöitsijänä pelätä, että kilpailevan isännöintitoimiston mainokset ilmestyisivät kohteisiinne.

vastasivatko nämä kysymyksiinne? siirry varaamaan porrasnäyttö täältä