top of page

ihmisläheistä
palvelua kaikille sidosryhmille

klinen-asiakaspalvelu-taloyhtiot.png

Nojaamme yhteistyökumppaniemme kanssa toimiessamme vahvasti omiin arvoihimme ihmisläheisestä kanssakäymisestä. Siksi palvelemme kaikkia sidosryhmiämme, niin mainostajia, taloyhtiöitä kuin isännöitsijöitäkin yhtä suurella ja välittävällä asenteella. 

Olette kaikki meille tärkeitä ja haluammekin tehdä kaikkemme rakentaaksemme pitkiä ja toimivia kumppanuuksia.

mainostajat

asukkaat

isännöinti

Ryhtyessä mainostajana yhteistyöhön kanssamme saavutat useita etuja. Pääset kertomaan tehokkaasti kohderyhmällesi tuotteista ja palveluistasi, sekä saat vahvistettua brändiäsi tehokkaasti näkymällä asukkaiden elämässä päivittäin.

Mainostajana kanssamme pääset toteuttamaan helppoa ja tehokasta markkinointia, jonka avulla voit nopeasti viestiä suurellekin kohderyhmälle.

Saat kampanjoidemme avulla kustannustehokkaasti luotua ''ensimmäisenä mielessä'' (top of mind) tilanteen kun kampanjasi avulla näyt asiakkaillesi toistuvasti. 

 

Asukkaana pääset hyötymään näytöstä päivittäinkun viestintä isännöitsijän jakiinteistöhuollon välillä selkeytyy.

 

Digitaalisen näytön avulla vältetään se, etteivät uudet taloyhtiön
tiedotteet jää huomaamatta kun ne eivät
sekoitu vanhojen sekaan sekalaisella
ilmoitustaululla. Reaaliaikainen viestintä
pitää tiedotteet selkeänä, jolloin vanhat
tiedotteet eivät ole aiheuttamassa
sekaannusta. Asukkaiden on helppo jakaa veloituksettomat käyttäjätunnukset haluamilleen jäsenille taloyhtiössä ja tämän jälkeen tehdä päivityksiä helppokäyttöisen ohjelmamme kautta.

 

Mainonnalla pyrimme tuomaan esille
paikallisia yrityksiä ja heidän tarjoamiaan
palveluita, jotka on kohdennettu
demograafisesti sopiviksi taloyhtiön
asukkaille. Täten asukkaat pysyvät jatkuvasti
kartalla siitä, mitä esimerkiksi lähellä olevissa
ravintoloissa, tai kaupoissa on tarjouksessa.
Mainonnan avulla asukkaille luodaan myös
heille kohdennettuja alennuskoodeja, jolloin
asukkaat pääsevät myös rahallisesti
hyötymään.

Isännöinnin työ helpottuu kun tiedottaminen siirretään digitaaliseen muotoon. Tällöin isännöitsijöiden ei tarvitse enää käydä kohteessa kiinnittämässä erinäisiä tiedotteita, vaan he voivat ilmoittaa niistä kätevästi sähköisessä muodossa myös etänä.

Isännöitsijöille annetaan tunnukset joiden avulla pääsette päivittämään taloyhtiön puolta näytöstä.  Olemme kehitämässä myös rajapintoja joiden avulla tiedotteet saataisiin tuotua myös automaattisesti suoraan isännöintitoimistojen järjestelmistä näytölle.

YHTEISTYÖSSÄ

omapaja-klinen.png
KUMMITILA_sininen (1) (1).png
PSOAS%20LOGO_edited.png
kotipizza-klinen-oulu.png
aurea-lkv-klinen_edited.png
Lampo1_logo.png
logo-linnanmaan_apteekki.png
exit-logo-klinen.png
sihti-klinen-yhteistyo-porrasnaytto.png
ruokaboksi-logo-klinen.png
canit_logo_klinen.png
kauppuri5-klinen.png
passikuva-suomi-klinen-porrasnäyttö.png
eezy-vmp-oulu-klinen_edited.png
cityvarasto-logo-klinen-referenssi.png
SERVICEONE-LOGO-KLINEN.png
BUSINESS-OULU_edited.png
klinen-lihajakalakauppa-logo-tarjous.png
niemi_fin_valk_pohja_edited.png
arvojes-klinen.png
euromaster-klinen-kokemuksia-referenssi.png
PSOAS%20LOGO_edited.png

PSOASin kanssa pääsimme aloittamaan yhteistyön syksyllä 2020. Lähdimme pilottihankkeella parantamaan PSOASin omistavien asuntoyhtiöiden tiedottamista, jotta opiskelijat viihtyisivät  PSOASilla entistäkin paremmin.

PSOASin kanssa yhteistyö on ollut todella arvokasta meille, sillä olemme saaneet heiltä todella paljon arvokkaita neuvoja siitä, miten voisimme yhdessä tehdä taloyhtiöiden infonäytöistä entistä hyödyllisempiä asukkaiden kannalta.

Toimiessamme PSOASin kanssa yhteistyössä saamme oivan väylän olla vaikuttamassa opiskelijoiden päivittäiseen arkeen, sekä tarjota muille yhteistyökumppaneillemme myös pääsyn lähemmäksi opiskelijoita.

Meidän ja PSOASin yhteistyöstä voit lukea tarkemmin verkkosivujemme PSOAS kohdasta.

aida-klinen_edited.jpg

Yhteistyökumppanimme markkinoinnin toteutuksisa on Oululainen AIDA Markkinointi. AIDA on ollut kumppanimme alusta alkaen, sillä halusimme heti palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla myös mainosten visuaalisen ilmeen osalta. Halusimme jälleen löytää paikallisen toimijan ja valitsimmekin AIDA:n kumppaniksemme useasta muustakin syystä, mutta erityisen tärkeää meille oli löytää luotettava yhteistyökumppani, jonka kanssa meidän ja asiakkaidemme on mukava työskennellä. Voimmekin aina luottaa täysin siihen, että kun AIDA suunnittelee ja toteuttaa kampanjan visuaalisen ilmeen, niin kampanjasta tulee sekä visuaalisesti näyttävä, että tuloksellinen.

Asiakkaillamme on mahdollisuus varmistaa kampanjasa visuaalisen ilmeen tehokkuus ja tehdä kampanjoide luomisesta mahdollisimman vaivatonta käyttämällä tarjoamaamme 180 euron hintaista kampanjansuunnitelupalvelua, jonka AIDA toteuttaa

 

AIDA on toteuttanut mainoskampanjoita ja visuaalisen ilmeen suunniteluita muun muassa Pandalle ja SRV:lle, joten heiltä löytyy kärkiluokan osaamista useilta eri toimialoilta.


 

bottom of page