Data on a Touch Pad

YHDESSÄ

kohti

parempia tuloksia

TOIMIESSAMME PÄIVITTÄIN USEIDEN ERI SIDOSRYHMIEN KANSSA ON MEILLE YHTEISTYÖKUMPPANUUKSIEN HOITAMINEN ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ. HALUAMMEKIN OLLA RAKENTAMASSA KAIKKIEN SIDOSRYHMIEMME, NIIN TALOYHTIÖIDEN ASUKKAIDEN, ISÄNNÖITSIJÖIDEN KUIN MYÖS MAINOSTAJIENKIN KANSSA ENNEN KAIKKEA KUMPPANUUS-, EIKÄ NIINKÄÄN ASIAKKUUSSUHDETTA. 

PÄIVITTÄISESSÄ TOIMINNASSANNE NOJAAMME ARVOIHIMME, JOTKA OVAT LUOTTAMUS, KUUNTELU JA JATKUVA KEHITTYMINEN. USKOMME SAAVUTTAMAMME KAIKKIEN SIDOSRYHMIEMME KANSSA PARHAAN LOPPUTULOKSEN NOJAAMALLA ARVOIHIMME PÄIVITTÄISESSÄ TEKEMISESSÄMME.

TOGETHER WE CAN.

LUE ALTA MITÄ SAAVUTAT YHTEISTYÖKUMPPANUUDESSA KANSSAMME

mainostajat

Ryhtyessä mainostajana yhteistyöhön kanssamme saavutat useita etuja. Pääset kertomaan tehokkaasti kohderyhmällesi tuotteista ja palveluistasi, sekä saat vahvistettua brändiäsi tehokkaasti näkymällä asukkaiden elämässä päivittäin.

Saat kampanjoidemme avulla kustannustehokkaasti luotua ''ensimmäisenä mielessä'' (top of mind) tilanteen kun kampanjasi avulla näyt asiakkaillesi toistuvasti. Nykypäivänä ''ensimmäisenä mielessä'' tilaan pääsemiseen vaaditaan keskimäärin 11 katselu/kuuntelukertaa, joten tämä voi olla monilla muilla mainostustavoilla vaikeampaa saavuttaa.

asukkaat

 

Asukkaana pääset hyötymään näytöstä päivittäinkun viestintä isännöitsijän jakiinteistöhuollon välillä selkeytyy.

 

Digitaalisen näytön avulla vältetään se, etteivät uudet taloyhtiön
tiedotteet jää huomaamatta kun ne eivät
sekoitu vanhojen sekaan sekalaisella
ilmoitustaululla. Reaaliaikainen viestintä
pitää tiedotteet selkeänä, jolloin vanhat
tiedotteet eivät ole aiheuttamassa
sekaannusta.

 

Mainonnalla pyrimme tuomaan esille
paikallisia yrityksiä ja heidän tarjoamiaan
palveluita, jotka on kohdennettu
demograafisesti sopiviksi taloyhtiön
asukkaille. Täten asukkaat pysyvät jatkuvasti
kartalla siitä, mitä esimerkiksi lähellä olevissa
ravintoloissa, tai kaupoissa on tarjouksessa.
Mainonnan avulla asukkaille luodaan myös
heille kohdennettuja alennuskoodeja, jolloin
asukkaat pääsevät myös rahallisesti
hyötymään.

isännöinti

Isännöin työ helpottuu kun tiedottaminen siirretään digitaaliseen muotoon. Tällöin isännöitsijöiden ei tarvitse enää käydä kohteessa kiinnittämässä erinäisiä tiedotteita, vaan he voivat ilmoittaa niistä kätevästi sähköisessä muodossa.

 

Jotta viestinnästä saataisiin
mahdollisimman tehokasta ja vaivatonta
taloyhtiön puolelta, niin Klinen Oy hoitaa
tiedotteiden hallinnoin. Lähetätte meille vain
tiedotteen pdf-muodossa, jonka haluatte
näytöllä esittää sähköpostiosoitteeseen
tiedotteet@klinen.fi ja me asetamme
tiedotteen näkyville yhtiössänne. Tiedotteet
näkyvät 24 tunnin sisällä viestistänne, joten
voitte tiedottaa myös nopeita ajankohtaisia
asioita.

tehdään yhdessä hyvää

Haluamme kaikkien sidosryhmiemme kanssa olla mukana luomassa parempaa huomista. Siksipä lahjoitamme joka joulukuussa yhden mainospaikan kaikista näytöistä paikallisille urheilu/hyväntekeväisyysjärjestöille ilmaiseksi.

Antamalla taloyhtiönne mainosnäytöstä puolet mainostuskäyttöön
mahdollistatte myös sen, että paikalliset yrittäjät voivat tuoda
ajankohtaisia tarjouksia ja tiedotteita asiakkaidensa näkyville.

 

Haluamme myös olla tukemassa urheiluseuroja tarjoamalla heille mahdollisuuksia varainhankintaan ja sponsorointikampanjoihin kanssamme. 

hekin ovat jo mukana

PSOAS%20LOGO_edited.png

PSOASin kanssa pääsimme aloittamaan yhteistyön syksyllä 2020. Lähdimme pilottihankkeella parantamaan PSOASin omistavien asuntoyhtiöiden tiedottamista, jotta opiskelijat viihtyisivät  PSOASilla entistäkin paremmin.

PSOASin kanssa yhteistyö on ollut todella arvokasta meille, sillä olemme saaneet heiltä todella paljon arvokkaita neuvoja siitä, miten voisimme yhdessä tehdä taloyhtiöiden infonäytöistä entistä hyödyllisempiä asukkaiden kannalta.

Toimiessamme PSOASin kanssa yhteistyössä saamme oivan väylän olla vaikuttamassa opiskelijoiden päivittäiseen arkeen, sekä tarjota muille yhteistyökumppaneillemme myös pääsyn lähemmäksi opiskelijoita.

Meidän ja PSOASin yhteistyöstä voit lukea tarkemmin verkkosivujemme PSOAS kohdasta.

aida-klinen_edited.jpg

Yhteistyökumppanimme markkinoinnin toteutuksisa on Oululainen AIDA Markkinointi. AIDA on ollut kumppanimme alusta alkaen, sillä halusimme heti palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla myös mainosten visuaalisen ilmeen osalta. Halusimme jälleen löytää paikallisen toimijan ja valitsimmekin AIDA:n kumppaniksemme useasta muustakin syystä, mutta erityisen tärkeää meille oli löytää luotettava yhteistyökumppani, jonka kanssa meidän ja asiakkaidemme on mukava työskennellä. Voimmekin aina luottaa täysin siihen, että kun AIDA suunnittelee ja toteuttaa kampanjan visuaalisen ilmeen, niin kampanjasta tulee sekä visuaalisesti näyttävä, että tuloksellinen.

Asiakkaillamme on mahdollisuus varmistaa kampanjasa visuaalisen ilmeen tehokkuus ja tehdä kampanjoide luomisesta mahdollisimman vaivatonta käyttämällä tarjoamaamme 180 euron hintaista kampanjansuunnitelupalvelua, jonka AIDA toteuttaa

 

AIDA on toteuttanut mainoskampanjoita ja visuaalisen ilmeen suunniteluita muun muassa Pandalle ja SRV:lle, joten heiltä löytyy kärkiluokan osaamista useilta eri toimialoilta.


 

Näyttömme ovat suojattu Oululaisen Eximus Manufacturingin meille toteuttamilla custom suojakoteloilla. 

Kumppanuutemme Eximus Manufacturingin kanssa on ollut alusta alkaen todella jouhevaa ja antoisaa molemmin puolin. Meille oli ehdottoman tärkeää, että näyttöjemme kotelot valmistaisi paikallinen ja pätevä, sekä tuore yritys, jotta yhteistyöstä olisi mahdollisimman paljon hyötyä myös kumppanuusyritykselleme. Näyttöjen suojakoteloiden toteutus Eximus Manufacturingin kanssa onkin ollut meille todella antoisaa. Alussa meillä oli vain idea siitä, mitä lopputulokselta haluaisimme, jonka jälkeen Eximus Manufacturingin väki toteutti projektin suunnittelun alusta loppuun meitä jatkuvasti ajan tasalla pitäen. 

 

Eximus Manufacturing toteuttaa myös muita erikois- ja mittatilaustöitä aina millintarkoista prototyypeistä suurempiinkin muotteihin. Me Klinen Oy:lla suosittelemmekin kaikille muillekin, jotka tarvitsevat tuoteidean toteuttajan valitsemaan yhteistyökumppaniksenne Eximus Manufacturingin porukan

 

klinen oy
0400 532 00

info@klinen.fi

KLINEN OY © 2020

3136709-1